2022, een Jaar vol smaak


ACTIE?

Om het nieuwe jaar goed te beginnen ontvangen omwonenden (+- 1km rondom de frituur) van onze frituren een postkaart met nieuwjaarswensen. In ruil voor deze postkaart krijgt de klant bij een bestelling van minimum 10 euro een gratis kleine portie naar keuze uit stoofvlees(saus), goulash(saus), konijn, pita, gyros of onze nieuwe balletjes in Italiaanse saus (Polpettes) of Luikse saus. De ideale gelegenheid om die laatste twee nieuwe gerechtjes eens uit te proberen! Laat het smaken, of zoals de postkaart zegt: op een jaar vol smaak!

LOOPTIJD?

De postkaarten worden verdeeld de laatste dagen van 2021 in Tongeren en tijdens de tweede week van januari in Munster en Beverst. Het inwisselen van de postkaart tegen je gratis gerechtje kan:

  • in Tongeren van 1 t.e.m. 16 januari.
  • in Munsterbilzen en Beverst van 14 t.e.m. 30 januari.

HOE?

  • Bestel je ter plaatse of telefonisch? Geef dan meteen mee dat je een postkaart hebt en bestel je gratis gerechtje meteen mee. Uiteraard dien je je postkaart in te ruilen.
  • Bestel je online? Bij de extra info bij je online bestelling kan je vermelden welk gratis gerecht je wenst, op die manier kunnen we je gratis gerechtje klaarmaken samen met de rest van je bestelling. Vergeet bij de afhaling van je bestelling zeker de postkaart niet mee te nemen en te overhandigen. Toch online vergeten te vermelden? Aarzel niet de postkaart mee te nemen en er bij het afhalen toch naar te vragen. We bereiden dan zo snel mogelijk je gratis gerechtje.

KLEINE LETTERTJES?

Die proberen we te beperken, enkel dat je slechts 1 bon per bestelling kan gebruiken en dat je je bon uiteraard moet inruilen en dus niet meermaals kunt gebruiken. Maar dat laatste lijkt ons vanzelfsprekend :-).

VRAGEN? OPMERKINGEN?

Vragen of opmerkingen m.b.t. deze spaaractie?
Stuur een mailtje naar info@frituur-heidi.be en we komen er zo spoedig mogelijk op terug.